Vi tager ansvar

Bæredygtighed bør og skal være noget, som lever i virksomheden. Derfor skal det kollektive ansvar og samhørighed gå hånd i hånd. Hos TWC har vi et bæredygtighedsudvalg, som samler hele virksomheden omkring dette arbejde.

Vores fokusområder

Klima & miljø

Som et led i vores arbejde med bæredygtighed tager vi hos TWC ansvar for den klimapåvirkning, som vores produktion og aktiviteter medfører. Vi vil kontinuerligt arbejde på at reducere drivhusgasemissioner samt optimere vores energiforbrug ved at minimere de negative påvirkninger, som vores egen drift og produktion har på klimaet. 

Som en fødevareproducerende virksomhed er vi opmærksomme på, at langt den største påvirkning ligger i vores værdikæde. Derfor vil vi løbende indgå i dialog med leverandører såvel som kunder om, hvordan vi reducerer de eksisterende udledninger. Vi vil fremadrettet fortælle om de forskellige indsatser, vi implementerer og rapportere på effekten af disse.

Produkter

Hos TWC vil vi tilbyde velsmagende og sunde fødevarer, produceret med omhu og kvalitet. Vi vil sikre, at vores råvarer og produkter bliver produceret ansvarligt, og vi vil optimere eksisterende og fremtidige emballager, så de er designet til den cirkulære økonomi. Vi sætter en dyd i at kunne levere kvalitetsprodukter med fokus på sundhed og bæredygtighed. 

I de seneste år har emballagen været et stort fokusområde for forbrugere og på den politiske scene – en udvikling som kommer til at fortsætte. I TWC ønsker vi at bakke op om denne vigtige dagsorden. Vi mener, at dette er afgørende for at løse både de klima- og miljømæssige udfordringer, der er forbundet med emballager.

Miljø - dette afsnit skal slettes, da det er identisk med "Klima" afsnittet ovenfor

Hos TWC tager vi ansvar for den klimapåvirkning vores produktion og aktiviteter medfører. Vi vil kontinuerligt arbejde på at optimere vores energiforbrug og reducere drivhusgasemissioner. 

Hos TWC tager vi ansvar for den klimapåvirkning vores produktion og aktiviteter medfører. Vi vil kontinuerligt arbejde på at optimere vores energiforbrug og reducere drivhusgasemissioner. 

I TWC har vi klima som en topprioritet i vores arbejde med bæredygtighed. Vi arbejder konstant på at minimere de negative påvirkninger, som vores egen drift og produktion har på klimaet.

Dette mener vi er en vigtig start. Som en fødevareproducerende virksomhed, er vi opmærksomme på, at langt den største påvirkning ligger i vores værdikæde. 

Derfor vil vi løbende indgå i dialog med leverandører såvel som kunder om, hvordan vi reducerer de udledninger, som er her. Vi vil fremadrettet fortælle om de forskellige indsatser, vi implementerer og rapportere på effekten af disse.

 

Medarbejdere

En positiv virksomhedskultur er afgørende hos The Whole Company. Som ansat, skal man nyde at gå på arbejde og føle sig værdsat.

Vores medarbejdere er grundlaget for en god forretning. Derfor ønsker vi at fremme et forpligtende fællesskab, hvor høj trivsel, inklusion og arbejdsglæde er i fokus.

For at tilsikre den enkeltes velvære tilbydes man som ansat en privat sundhedsforsikring, træningsmuligheder på arbejdspladsen samt en frokost- og frugtordning.

Derudover tilbyder vi en attraktiv pensionsordning, firmaarrangementer to gange årligt samt mulighed for hjemmearbejde efter aftale med nærmeste leder.  Vi arbejder proaktivt på at iværksætte nye initiativer, som er med til at sikre en fortsat positiv virksomhedskultur. Diversitet og inklusion har altid været væsentlige for TWC, hvilket ses i vores brede repræsentation af nationaliteter og aldre i virksomheden.