Vores Brands

Bæredygtighed bør og skal være noget, som lever i virksomheden.
Derfor skal det kollektive ansvar og samhørighed gå hånd i hånd.
Hos TWC har vi et bæredygtighedsudvalg, som samler
hele virksomheden omkring dette arbejde.

Castus

Siden 1952 har Castus leveret en række lækre snacks lavet af naturlige ingredienser uden tilsat sukker, rige på fibre, laktosefrie og veganske. Vores populære frugtstænger er en lækker og nærende snackmulighed, som skaber glæde hos både børn og voksne. Castus’ produkter er et sundt alternativ, der kombinerer god smag med høj kvalitet. De er perfekte som en hurtig og smagfuld snack, når den lille sult melder sig og gør hverdagen lidt nemmere for hele familien.

Fredsted

Med en fascination for teens forunderlige verden blev Fredsted skabt i 1917. Valdemar Fredsted bragte te til Danmark fra eksotiske steder med en mission om at friste og overraske danskernes med nye, spændende smage. Med respekt for gamle te-traditioner og et ønske om at udfordre smagsløgene spænder tesortimentet fra Fredsted The bredt med alt fra rene klassikere til et væld af spændende teblandinger. Fredsted inviterer dig til at nyde nuet med en hyggelig kop te, der bringer varme og glæde til din hverdag.

Trope

Det hele startede med en pistacienød i 1989, som senere hen blev til en lavine af nye og spændende smagsoplevelser for danskerne. Trope vægter enkelhed højt både i vores produkter, smage og produktionsprocesser. Vi lader produkterne tale for sig selv i deres reneste form. Nyd Trope som snack på farten, til middagsmaden, topping på salaten eller som en del af snackskålen i weekenden.

SeiMei

Beliggende naturskønt i udkanten af Nakskov producerer SeiMei drikkevarer og flydende ingredienser af højeste kvalitet til vores kunder. Hos SeiMei kombineres moderne teknologi med traditionel ekspertise for at sikre, at hver flaske, vi tapper, møder de højeste standarder for smag og renhed. Uanset om du har brug for drikkevarer eller eddike, kan du stole på SeiMei for enestående service og produkter.

Heidelberg

Heidelberg er et velkendt mærke inden for eddikeprodukter og er særligt populært i Danmark. I 2003 tilkøber The Whole Company Heidelberg, og i 2004 foretages der en omfattende rebranding af mærket til det Heidelberg, vi kender i dag. Heidelberg har en lang historie og er anerkendt for sin høje kvalitet og konsistens i produktionen af eddikeprodukter, hvilket har sikret det en solid position på markedet. Brandet er kendt for sin lagereddike, som typisk anvendes til syltning og madlavning samt for sin æblecidereddike, der kan bruges som marinade og dressinger, som naturligt rengøringsmiddel samt til personlig pleje. 

Jemopharm

JemoPharm er placeret på Møn og har over 30 års erfaring med udvikling og produktion af naturbaseret lægemidler, kosttilskud og cosmeceuticals af højeste kvalitet. De tre brands SMUUK, Zentabox, og VitaCare tilbyder alle produkter, der er skabt i samarbejde med førende forskere og udviklet i henhold til Sundhedsstyrelsens og NNR’s anbefalinger.