Job & Karriere

Hos The Whole Company ved vi, at vores medarbejdere er grundlaget for den gode forretning. Derfor ønsker vi at fremme et forpligtende fællesskab, hvor høj trivsel, inklusion og arbejdsglæde er i fokus.

Mød en ansat

Joamie

Lagermedarbejder

Hos The Whole Company bliver man mødt med et åbent og forstående sind. Der er plads til, at man kan balancere et arbejdsliv og et privatliv, hvilket har stor betydning for mig og min familie. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved, at der altid er plads til smil og latter, hvilket letter arbejdsdagen, som indimellem kan være travl.

Jeg elsker at møde mine andre kollegaer ude på gangene og siger altid hej og spørger ind til dem. Når jeg griner med mine kollegaer, så er det en måde for mig at slippe stressen ud på.

Hvordan er det at arbejde i The Whole Company?

Det er en utrolig god mulighed for mig at arbejde hos The Whole Company. Det er mit første fuldtidsjob her i Danmark, og jeg er meget glad for at være havnet netop her. Da jeg ikke tidligere har erfaring inden for produktion- og lagerarbejde, så var det hele nyt for mig, men heldigvis er der plads til at lave fejl ind imellem, og så prøver man bare at huske, hvad man skal gøre anderledes til næste gang. Jeg er taknemmelig for, at The Whole Company giver både min mand og jeg mulighed for at balancere både privatliv og arbejdsliv i forhold til, hvis børnene f.eks. er syge. Det er en give-and-take situation for begge parter, man giver lidt, og så får man lidt. 

 

Hvad motiverer dig mest ved at arbejde i The Whole Company?
For mig handler det ikke kun om at møde op på et job hver dag. Det her er det, der gør, at jeg kan forsørge min familie. Så derfor betyder det meget for mig at møde glad op hver dag. Derudover så motiverer mine kollegaer mig også til at møde ind på arbejde hver dag. Jeg elsker at møde mine andre kollegaer ude på gangene og siger altid hej og spørger ind til dem. Når jeg griner med mine kollegaer, så er det en måde for mig at slippe stressen ud på. 

 

Hvordan er arbejdsmiljøet?
Arbejdsmiljøet her er nok som på de fleste andre arbejdspladser – nogle gange har folk travlt, og andre gange er der bedre tid til at kunne snakke sammen. Men hvis man bare går ind til dagen med et åbent sind, så prøver man at få det bedste ud af det. Jeg kan enormt godt lide ledelsen her, fordi de er synlige. De ved, hvem du er, og hvad du hedder. Du er ikke ”bare en ansat”.

Yannick

Bæredygtighedsprojektansvarlig

Hos The Whole Company er man drevet af at ville gøre en forskel. Dette afspejler sig også inden for bæredygtighed, da der er en stor forandringsvillighed og ikke mindst forståelse for, at tingene ikke kan blive ved med at være, som de var engang.

At arbejde med bæredygtighed i 2024 kræver i høj grad en villighed til forandring, og til at bryde med tanken ” Jamen, sådan har vi jo altid gjort".

Har du oplevet en åben og inkluderende kultur i din tid i The Whole Company? Hvordan viser det sig?

Fra dag ét af er jeg i TWC blevet taget i mod med åbne arme af dygtige mennesker. En af de ting, jeg elsker ved The Whole Company, er den forskellighed, som er repræsenteret både i forhold til køn, alder, nationalitet osv. Dette sætter sit præg på dagligdagen og giver en masse skønne øjeblikke. Uanset hvor, man kommer rundt i virksomheden, bliver man mødt af smil og glade mennesker – hvem kan ikke godt lide dette?

 

Hvordan har det for dig været at arbejde med CSR/bæredygtighed i The Whole Company?
Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med bæredygtighed i The Whole Company. Jeg møder tillid og en stor lyst til at udvikle virksomheden, når jeg kommer rundt. At arbejde med bæredygtighed i 2024 kræver i høj grad en villighed til forandring, og til at bryde med tanken ”jamen, sådan har vi jo altid gjort”. Dette kan være svært og bøvlet, da det kræver, at folk er villige til at ændre på arbejdsrutiner og nogle gange ’starte forfra’. Også her er jeg blevet mødt med en villighed til forstå nødvendigheden i forandringen. Jeg er blevet udfordret på at forstå konteksten omkring bæredygtighed – virkeligheden passer sjældent ind i teorier og metoder. Derfor bliver vi nødt til at forstå den virkelighed, vi arbejder i for at kunne skabe forandring. Ofte bevæger vi os skridt for skridt i en bedre retning. Denne udvikling er lærerig og spændende at være en del af i det daglige.

Danny

IT Chef

Som medarbejder i The Whole Company er man en del af stærkt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Der er fart over feltet og masser af spændende udfordringer at tage fat på – både inden for IT såvel som i de andre afdelinger.

The Whole Company er en utrolig spændende arbejdsplads – både internt og eksternt. På den eksterne front er det fedt at være en del af en virksomhed, der rækker så bredt ud på hylderne i dagligvarebutikkerne. Det interne punkt er et stærkt fællesskab med fart over feltet. Der er altid spændende og unikke opgaver, hver fabrik med hver deres interessante udfordringer.

Hvad har været afgørende for, at du har valgt at arbejde i The Whole Company i mere end 5 år?

Jeg var i længere tid tilknyttet eksternt og kom derfor ofte i virksomheden og fik et rigtig godt samarbejde og fællesskab med virksomhedens medarbejdere. Jeg fandt de IT-udfordringer, der var i en produktionsvirksomhed, meget spændende, og efter en del år ude i marken, så jeg mig om efter en fast base igen og kunne derfor godt se mig selv være med på den spændende rejse, som The Whole Company er på.  

 Hvilken beskrivelse passer i dine øjne på det at være ansat i The Whole Company?

Det at være ansat i TWC er interessant både internt og eksternt. På den eksterne front er det fedt at være en del af en virksomhed, der rækker så bredt ud på Danmarks supermarkedshylder. Det er en stolthed at se virksomhedens produkter i næsten alle dagligvarebutikker, man kommer i. Det interne punkt er et stærkt fællesskab med fart over feltet. Der er altid spændende og unikke opgaver, hver fabrik med hver deres interessante udfordringer. IT-mæssigt er det derfor muligt at komme omkring alle fagområder, hvilket giver en rigtig spændende hverdag.

Natasja

Lønbogholder/ regnskabsassistent

Hos The Whole Company er relationen, kollegaerne imellem, utrolig vigtig og meget betydningsfuld for hverdagen, når man bruger mange timer væk hjemmefra. 

For mig betyder det enormt meget at have gode kollegaer omkring sig, da man jo bruger mange timer væk hjemmefra. Derfor betyder mine kollegaer rigtig meget for mig i hverdagen.

Hvad betyder dine kollegaer for dig i hverdagen?

For mig betyder det enormt meget at have gode kollegaer omkring mig, da man jo bruger mange timer væk hjemmefra. Derfor betyder mine kollegaer rigtig meget for mig i hverdagen. Som ny i regnskabsverdenen er jeg superglad for, at der er nogen der har lyst til at lære fra sig – det er her, jeg sætter stor pris på mine gode kollegaer.  

Hvilke initiativer/ tiltag sætter du mest pris på hos The Whole Company?
Jeg bliver stolt, når vi støtter gode formål, især de små organisationer. Der skal så lidt til at redde deres dag, da deres budgetter er meget stramme i forhold til de store og kendte. Kan godt lide ikke at arbejde et sted, der skal lave ændringer for ændringerne skyld, men hvor det virkelig giver mening og sparer mig eller mine kollegaer for tid/penge, så der kan bruges tid på det lidt sjovere.

Rasmus

Salgskonsulent

Hos The Whole Company er der en familiær kultur, hvor alle kender alle og man altid føler sig velkommen. Som salgskonsulent er man tit ude på landevejene, hvilket kan blive til mange timer alene i bilen om dagen. Derfor sætter jeg utrolig stor pris på vores samarbejde på tværs af landet samt de halvårlige salgsmøder, hvor mange af os samles under ét tag.

 

Det at være salgskonsulent i The Whole Company kan jeg nemt beskrive; man føler sig velkommen og som en del af en familie. Ens kollegaer vil en det bedste.

Hvad kendetegner det at være salgskonsulent i The Whole Company?

Det at være salgskonsulent i The Whole Company kan jeg nemt beskrive: man føler sig velkommen og en del af en familie. Ens kollegaer vil en det bedste. Vi er meget hjælpsomme og vi snakker sammen på kryds og tværs af landet. 

 

Hvordan oplever du, at The Whole Company-kunderne tager imod en salgskonsulent?
Som salgskonsulent i The Whole Company bliver man mødt med en interesse for vores produkter, da vi er markedsleder og butikkerne ved, at deres kunder efterspørger vores produkter. Alt i alt, bliver vi taget godt imod og vi har en god dialog med butikkerne. 

 

Hvad betyder salgsmøderne i The Whole Company for dig, når du mødes med dine andre kollegaer?
Salgsmøder betyder utrolig meget for mig, fordi i vores hverdag er man “alene” i bilen og på landevejene. Vi har et utrolig godt samarbejde mellem konsulenterne og hjælper hinanden med diverse problemstillinger der nu end kunne være. Jeg glæder mig hver gang, man skal til et salgsmøde, fordi man skal starte en ny salgstur efter og har en masse ny viden

Mikael

CEO Jemopharm

Jemopharm er en lille arbejdsplads, hvor det kollegiale og relationen til hinanden har stor betydning. Alles indsats er yderst værdsat og den enkelte medarbejder har stor indflydelse på arbejdsdagen.

”Det er vigtigt for os, at alle føler sig set og hørt og at man aktivt bidrager til de beslutninger, som hver dag skal tages. På denne måde sikrer vi, at vores medarbejdere er med til at præge sin egen hverdag”

Hvad kendetegner Jemopharm som arbejdsplads?

Vi er et lille team hvor alles indsats gør en forskel. Derfor er en åben og ærlig dialog afgørende – der er ikke tid til andet. I vores team bekymrer vi os om hinanden og går op i, hvordan vi hver især har det. Det er vigtigt for os, at alle føler sig set og hørt og at man aktivt bidrager til de beslutninger, som vi hver dag skal tage. På denne måde sikrer vi, at vores medarbejdere er med til at præge sin egen hverdag.  

 

Hvordan arbejder Jemopharm på at skabe et godt arbejdsmiljø?

Vi værdsætter alles bidrag og involverer så alle er bekendt med det ansvar, man har. For at sørge for at dele information og holde alle opdateret med, hvad der sker, samles Team Stege hver torsdag i 20-30 min. til stående-update på lageret. Her sikres det, at alle får info og at man kan spørge ind til, hvis der er noget. 

Arbejdsmiljøet hos Jemopharm er præget af, at vi i allerhøjeste grad opfordrer folk til selvstændigt at træffe beslutninger. Her er der ingen 0-fejls kultur, da vi hellere ser, at folk begår fejl og lærer af dem fremfor, at man stræber efter at gøre alting perfekt første gang. Vores medarbejdere er ansvarlige for deres egen hverdag og ledelsesformen tager udgangspunkt i, at man støtter og bakker op om den enkelte medarbejder. 

Alt dette selvfølgelig tilført en masse humor og godt humør.

Louise

Grafisk Designer

Hos The Whole Company er der en uformel og afslappende tone, hvor der bliver lyttet til ens gode idéer og kreative inputs. Selvom hverdagene indimellem kan være uforudsigelige, kan man altid vide sig sikker på, at man bliver lyttet til og anerkendt. 

At være ansat i The Whole Company indebærer at være en del af et dynamisk og agilt arbejdsmiljø, hvor man får indsigt i alle virksomhedens processer. Man er omgivet af engagerede og arbejdsomme kollegaer og bliver en integreret del af et større foretagende. Der er en god kollegial stemning.

Hvad betegner bedst det at være ansat i The Whole Company?

At være ansat i The Whole Company indebærer at være en del af et dynamisk og agilt arbejdsmiljø, hvor man får indsigt i alle virksomhedens processer. Man er omgivet af engagerede og arbejdsomme kollegaer og bliver en integreret del af et større foretagende. Der er en god kollegial stemning. Tonen er uformel og afslappet. Når man er ansat hos The Whole Company kan hverdagen godt være uforudsigelig, men der bliver samtidigt både lyttet til ens kreative ideer og input. 

 

Som grafiker sidder du med alle brands – hvad betyder den store variation af opgaver for dig?

Som grafiker for alle brands i et agilt fødevarefirma som The Whole Company, får jeg mulighed for at arbejde med en bred vifte af produkter og brands, hvilket giver mig en unik og udfordrende arbejdserfaring. Denne store variation af opgaver betyder, at jeg konstant bliver udfordret og inspireret til at tænke kreativt og finde nye løsninger. Jeg har mulighed for at eksperimentere med forskellige stilarter og designs, samtidig med, at jeg skal sikre, at alle visuelle elementer overholder overordnede brandidentiteter og -værdier. Denne dynamik holder mig motiveret og engageret i mit arbejde, og giver mig muligheden for at udvikle mig inden for mit fag.

En inkluderende arbejdsplads

Hos The Whole Company ønsker vi at
omfavne en mangfoldig og inklusiv tilgang til
ansættelse af vores medarbejdere. Vi tror på, at
alle medarbejder er et unikt individ.